onsdag 22. desember 2010

Rødvinssaus som gjør susen

.
Disse oppskriftene er egentlig ment for at jeg skal ha dem lett tilgjengelig når forberedeslene til festmåltidene nærmer seg, men hvis noen har glede av å bruke dem, deler jeg dem gjerne med andre. De fleste er tatt fra dagsavisene.

2 sjalottløk
1 hvitløksfedd
1 ss tomatpuré
1/2 flaske rødvin
2 dl buljong
1 ts balsamicoeddik
3 ss smør
en klype sukker, salt og nykverna rosepepper

Hakk løk og hvitløk, og ha det i en kjele og surr alt blankt i litt smør. Ha i topmatpuréen, rødvina, kraften og balsamico. La sausen koke inn til det halve. Sil den, pisk inn smør og smak til med litt sukker, salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.