lørdag 28. desember 2013

Julelørdagskos med nøtter




Asparges med valnøtter

1 bunt grønn, frisk asparges
1ss sesamolje
10 grovhakka valnøttkjerner
2 ss grovhakka pistasjnøtter
4 ss revet parmesan
litt nykverna pepper

Skjær aspargesen i biter som deretter ristes i varm panne.
Ha i grovhakka nøtter det siste minuttet. Dryss nyrevet parmesan over rett før servering-
server med ferskt urtebrød til!
Opplysningskontoret for frukt og grønt




Det var så mye mat i jula, at aspagesbuntene ble liggende i kjøleskapet, men lørdag 4. januar, innafor juletida mao, fresa jeg dem i biter, ikke bare i olje med også litt honning, strødde nøttene over og serverte med et stykke camembert i tillegg til parmesan. Fortreffelig, enkelt og kjapt - og ikke minst kjempegodt! Urtebrødet mangla - kjøpte, varrme, valmuefrø- rundstykker ble erstatningen.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.